Spring naar content

Over de campagne

Welkom op de website van ‘Welkom bij de club van Roosendaal’, de campagne over inclusie in de gemeente Roosendaal. Want zou het niet mooi zijn als iedereen erbij hoort? Altijd. We zijn namelijk allemaal anders maar min of meer hetzelfde. Op deze website vind je alle leden van de club (waar jij ook bij hoort). Wat we precies doen? We lichten eerst zes verhalen uit van onze ambassadeurs. Mensen die soms te maken krijgen met uitsluiting, vooroordelen en ongelijkheid; ze voelen zich niet altijd onderdeel van de club. Daarna laten we elke dag leden van de club zien. Dat zou jij ook zomaar kunnen zijn! Houd onze website in de gaten, dan leer je iedereen van de club kennen – van de club waar jij ook bij hoort.

 

Lid worden

Kom je uit Roosendaal en ben je al enthousiast geworden om onderdeel te zijn van de club? Dat kan! Het fijne is, dat je eigenlijk al lid bent. Het enige wat we van je nodig hebben, is je verhaal. Wat jou ├ęcht jou maakt. Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld die je kunt invullen via de gele knop ‘Word lid!’ hieronder. Aan het eind van de vragenlijst voeg je een foto (liefst van goede kwaliteit) toe. En dat is dat! Wij zorgen er dan voor dat je met je verhaal op de website komt te staan. Want de Club van Roosendaal is er immers voor iedereen. Dus ook voor jou.

Let op: om de vragenlijst in te vullen moet je ingelogd zijn met een Google account. Heb je die niet? Mail ons dan even op inclusie@goedzooi.com, dan zorgen we er op een andere manier voor dat je toch bij de club kan komen!